Vårt undervisningsmateriale kan brukes på laptop eller alm datamaskine. Vi jobber fortsat på nettbrett.
Det stemmer, og vi tror grunnen må være at konkurrentenes materiale er vanskelig å forstå første gang man leser det! Vi har fortsatt ingen som har brukt mer enn en måned på å bestå, så hos oss blir du absolutt ikke en evighetsstudent.
Vi jobber konstant for å forbedre oss. Dersom du strøk og mener det er fordi vårt materiale ikke var tilstrekkelig, kan du få pengene tilbake. Hvis du sender en kort beskrivelse av det du følte manglet, samt en kvittering fra det testsenteret du har tatt eksamen, så ordner vi det uten problemer.
Du kan logge deg på hjemmesiden med ditt brukernavn og passord, og her fornye din tilgang. Eller du kan sende oss en e-post på , så hjelper vi deg.
Ja, det gjør det! Undervisningsprogrammet er testet av folk med lite eller ingen maritim erfaring. Alle bestod!
Du finner et af de godkjente testsenter her.
Vårt undervisningsmateriale kan brukes på laptop eller alm datamaskine.
Du betaler kun en gang – Det er ingen ytterligere løpende betalinger til abonnement eller lignende.
Beløpet gir adgang til vårt undervisningsmateriale. Prisen dekker derimot ikke eksamensgebyret. Det betaler du hos Norsk Test før du tar eksamen. 
Ingen binding – Som tidligere nevnt er det ingen bindingstid. Ønsker du pengene tilbake, send en mail til
Dersom du skulle oppdage feil i materialet, send oss en mail på med en beskrivelse av feilen. Vårt materiale er under konstant utvikling, og det vil derfor løpende forekomme forbedringer.
Send oss en mail på , så finner vi en løsning. Det viktigste for oss er at du er fornøyd.
Prisen dekker ikke den endelige eksamen hos Norsktest.no. Du betaler kr 685,- i eksamensgebyr når du melder deg opp til eksamen hos et testsender.  Les mer hos Norsk test her.
Med beståttgaranti vil du få 60 ekstra dager hvis den endelige eksamen hos Norsktest.no ikke er bestått.
Cron Job Starts