Båtførerbeviset gir deg den teoretiske og lovmessige ballast du trenger for å komme i gang med å øve på praktiske ferdigheter i din egen båt. Båtførerprøven tester din kunnskap innenfor sikkerhet (brann, redningsvest, nødprosedyrer etc.), hvordan du skal forholde deg til andre båter, navigasjon, havmiljø og mye mer.

3 step

Hvordan du vil gjøre det er opp til deg. Vi har tro på at det enkleste og beste er et nettbasert kurs som kan gjennomføres på din egen PC når det passer deg! I tillegg vil vi påstå at det er mer relevant å få pensum visualisert og umiddelbart testet. Det er dette vi kan tilby. Se eksempler her!

3 step

Når du føler deg klar til eksamen, kan du melde deg opp til eksamen på et godkjent testsenter nær deg. Find testsenter her! 

3 step

Forhåpentligvis går det som det skal og du er klar til å kaste loss med beviset i hånden!

Vi anbefaler at du starter hvert kapittel med å se filmen og at du umiddelbart etterpå leser hvert enkelte avsnitt som står under. Det beste er hvis du er i stand til å gjennomføre både kurs og eksamen innenfor en periode på to uker, så kunnskapen er så fersk som mulig.

Du bør selvfølgelig lese gjennom hele materialet, men fokusér spesielt på sluttspørsmålene, da disse gjenspeiler det som kommer til å dukke opp på eksamen.

Gebyrsatser for båtførerprøven og utstedelse av båtførerbevis

Prisene for utstedelse av Båtførerbevis i 2016:

Ved førstegangsutstedelse av båtførerbevis kr. 685,-

Tillegg for avleggelse av ny teoretisk båtførerprøve kr. 361,-

Gebyr for utstedelse av båtførerbevis ved erstatning kr. 386,-

Hvis du finner noen feil i materialet vårt vil vi veldig gjerne høre fra deg. Dersom du mot formodning ikke skulle bestå første gang, hører vi gjerne fra deg og er villige til å kompensere hvis du mener det skyldes at vårt materiale ikke var tilstrekkelig.

Båtførerbevis og ICC

Båtførerbeviset og ICC er to forskjellige sertifikater for båt. Båtførerbeviset er det sertifikatet du skal bruke når du ønsker å kjøre med fritidsbåt opptil 15 meter i Norge. ICC er et internasjonalt båtførersertifikat som brukes dersom du ønsker å seile eller leie båter i utlandet. Det internasjonale båtførersertifikatet krever at du i tillegg til den teoretiske båtførerprøven, tar en praktisk del.

 

Få tilgang til nettkurset idag for kun kr. 790,-

Cron Job Starts